Szűrés

A(z) tablet kulcsszót tartalmazó cikkek

Tabletet, amelyet hatékony munkára és még több szórakozásra terveztek

2023. augusztus 22. -

A Xiaomi ma bemutatta nemzetközi piacain a Xiaomi Pad 6-ot, amely munkaeszköz és szórakoztató központ is egyben. Napjaink multi-tasking dolgozóinak munkaállomása, a Xiaomi Pad 6 tablet 11 hüvelykes, 309 ppi felbontású WQHD+ (2880 x 1800) kijelzővel rendelkezik, amely éles, tiszta képeket garantál, a Snapdragon 870 mobilplatform pedig robusztus teljesítményt biztosít egész napra. A kiemelkedő energiahatékonyság és a nagyméretű, 8840mAh (tip) kapacitású akkumulátor lehetővé teszi, hogy a felhasználók gyorsan váltsanak a megnyitott alkalmazások között, így pillanatok alatt reagálhatnak a különféle munkahelyi igényekre.

Kulcsszavak: Xiaomi, tablet
Tovább

Közeledik az iskolakezdés – ezek a legkeresettebb elektronikai eszközök

2023. augusztus 17. -

A tanévkezdéshez közeledve idén is megindul a roham nem csak az írószerek, de az oktatáshoz szükséges elektronikai eszközök iránt is. Az Euronics szakértői most összefoglalták, hogy mik ilyenkor a legkeresettebb termékek, mi alapján érdemes a különféle képzési szinten tanulóknak kiválasztani az ideális eszközt, és mekkora kiadással kell számolnunk az egyes készülékek beszerzésekor.

Tovább

Előrendelhetők a Samsung prémium táblagépei

2023. július 26. -

A Samsung bejelentette az új, Galaxy Tab S9 széria érkezését, a prémium kategóriás termékcsalád nemcsak a tabletek világát értelmezi újra, de a lebilincselő látványvilág és az alkotói szabadság új mércéjét is meghatározza. 

Tovább

Bemutatjuk a Xiaomi Pad 6-ot

2023. július 7. -

A Xiaomi ma bemutatta nemzetközi piacain a Xiaomi Pad 6-ot, amely munkaeszköz és szórakoztató központ is egyben. Napjaink multi-tasking dolgozóinak munkaállomása, a Xiaomi Pad 6 tablet 11 hüvelykes, 309 ppi felbontású WQHD+ (2880 x 1800) kijelzővel rendelkezik*, amely éles, tiszta képeket garantál, a Snapdragon 870 mobilplatform pedig robusztus teljesítményt biztosít egész napra. 

Kulcsszavak: tablet, Xiaomi
Tovább