Szűrés

A(z) ultrabook kulcsszót tartalmazó cikkek

Piacon a Dell új XPS, Precision és OptiPlex modelljei

2013. november 22. -

A Dell bejelentette, hogy a közelmúltban bemutatott legújabb Dell modellek – az XPS 11 2-in-1, az XPS 13 Ultrabook, a Dell Precision M3800 mobil munkaállomás, valamint az OptiPlex 3020 asztali számítógép – már világszerte elérhetőek.

Tovább

Világrekord kísérlet a Déli-sarkon Intel-alapú Ultrabookkal

2013. november 19. -

Ben Saunders és Tarka L’Herpiniere sarkkutatók megkezdték világrekord kísérletet jelentő útjukat az antarktiszi Scott’s Hutból, s a földrész széléről egészen a sarkkör legdélibb pontjáig utaznak, majd pedig onnan vissza a legújabb Intel technológia segítségével. 

Tovább

Toshiba Satellite Z30 – mobilitás és teljesítmény

2013. október 15. -

A Toshiba Europe bejelentette új Satellite Z30 és Satellite Z30t notebookjait. A stílusos kialakítású, ultravékony, könnyű és erőteljes, 13,3 hüvelykes Windows 8.1 alapú laptopok különösen azon felhasználók számára nyújtanak optimális megoldást, akiknek a kitűnő rugalmasság mellett a kiemelkedő teljesítmény is rendkívül fontos – útközben is. 

Tovább

Új, üzleti HP Ultrabook termékcsalád – mobilitás a köbön

2013. október 3. -

A HP bemutatta legújabb, elegáns üzleti notebook portfolióját. A különféle üzleti igényekhez tervezett, biztonságos és megbízható Ultrabookok újradefiniálják mindazt, amit eddig a mindennapi mobil számítástechnikáról gondoltunk.  

Tovább