Szűrés

A(z) ultrabook kulcsszót tartalmazó cikkek

A Kingston új SSD-meghajtója kapcsolja magasabb fokozatba az ASUS Zenbookot

2014. március 19. -

A Kingston Digital Europe Co LLP bejelentette belső M.2 2260 SATA SSD-meghajtóját, amely az ASUS Zenbook UX301LA és UX301LAA számítógépeinek egyik fő egysége lesz. A vékony meghajtó azon következő generációs Kingston termékek közé tartozik, melyeket ultrabook készülékekhez, táblagépekhez és többfunkciós megoldásokhoz kínál az OEM gyártók számára.

Kulcsszavak: ASUS, ultrabook, SSD, Kingston
Tovább

Sikerrel zárult Ben Saunders sarkköri expedíciója – Ultrabook kísérte a sarkkutatót

2014. február 12. -

Péntek hajnalban, közép-európai idő szerint 2:15-kor Ben Saunders és Tarka L’Herpiniere sarkkutatók befejezték világrekord kísérletet jelentő útjukat az Antarktiszon, és sikeresen megismételték Robert Falcon Scott kapitány emblematikus és szerencsétlenül végződő 1910-12-es Terra Nova expedícióját. A sarkkutatók útját a nagyvilág is követhette, hála egy Intel Ultrabooknak.

Tovább

WQHD képernyővel érkezik az Acer Aspire S7 Ultrabook

2014. február 7. -

Az Acer bejelentette, hogy a jövő héten az Egyesült Államokban kapható lesz az Aspire S7 Ultrabook sorozat, amelynek legnagyobb teljesítményű és legdrágább tagja 2560 x 1400 képpont felbontású IPS panellel érkezik. Az IPS képernyők kiváló minőségű és szín hű képet adnak széles – 178 fok –látószögben.

Tovább

Sokat spórolhatunk a villanyszámlán, ha új számítógépet veszünk

2014. január 16. -

Az idősebb asztali számítógépek a háztartások legéhesebb energiafogyasztói közé tartoznak. Míg egy új ultrabook - a gép pontos típusától és a rajta futtatott szoftverektől függően - éves energiaköltsége nem haladja meg az 1 600 forintot, addig ez a szám az ötéves asztali PC-k esetében körülbelül 18 000 forint – napi átlagos 8 órás bekapcsolt állapot mellett.

Tovább