Szűrés

A(z) Amazon kulcsszót tartalmazó cikkek

Az Amazon sürgetné a drónokkal való szállítást

2014. december 11. -

Tavaly év végén lehetett először arról hallani, hogy a kiskereskedelmi óriás, az Amazon drónokkal szállítana. Ám úgy tűnik, közel egy év alatt nem sok előrelépés történt az ügyben. A vállalat lépni szeretne.

Tovább

Előrendelhető az Instagram logó ihlette Polaroid Socialmatic kamera

2014. december 4. -

Nemsokára elérhető lesz az üzletek polcain, de máris előrendelhető a Polaroid fotómegosztásra kihegyezett kamerája, ami külsejét tekintve az Instagram logóját eleveníti meg. A türelmetlen vásárlók az Amazonnál adhatják le foglalásaikat a 300 dollárt kóstáló újdonságra.

Tovább

Karbonn Sparkle V: Európa első Android One mobilja

2014. november 27. -

Megjelent a brit Amazon kínálatában a Karbonn készüléke, amit az Indiában korábban elstartolt Android One mobiltrió egyikeként ismerhetett meg a nagyközönség. Bár az okostelefon kicsit húzós árcédulával kezdte meg európai hódítását, sok felhasználónak még így is vonzó lehet, hiszen Nexus modellekhez hasonlóan az elsők között kapja meg az Android rendszerfrissítéseket.

Tovább

Az Amazon is Android Wearben utazik

2014. november 20. -

Nem egy új okosórát fejleszt a kereskedelmi óriás, viszont az okosórák tulajdonosának dolgát könnyíti meg azzal, hogy frissítette androidos alkalmazását, mely már az Android Wear rendszerű órákat is támogatja.

Tovább