Szűrés

A(z) NIKKOR kulcsszót tartalmazó cikkek

Új fényképezőgépet és zoomobjektívet mutat be a Nikon

2019. október 10. -

A Nikon ma bemutatja a Nikon Z 50-et, a Z sorozat első DX-formátumú tükör nélküli fényképezőgépét és az első két NIKKOR Z DX-zoomobjektívet, a NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR és a NIKKOR Z DX 50-250mm f/4.5-6.3 VR objektívet. A remek képminőségnek köszönhetően a vadonatúj Nikon Z 50 tökéletesen éles fényképeket és 4K-s videókat készít, amelyek részletgazdagok, ragyogó színűek, és amelyeknek valódi mélységük van. A Z 50 fényképezőgépet az új NIKKOR Z DX-objektívekkel kombinálva az új DX tükör nélküli rendszer lenyűgöző képeket készít a nagy látószögtől a telefotóig minden beállítás mellett.

Tovább

Tükör nélküli rendszerek zsenialitása kedvezőtlen fényviszonyok között

2019. október 10. -

Ma a Nikon egy ikonikus objektívet mutat be tükör nélküli fényképezőgépeihez: a NIKKOR Z 58mm f/0.95 S Noct objektívet. A Nikon legendás F-bajonett Noct klasszikus megjelenésével és forradalmi optikai kialakításával, rendkívül szélesre nyitott rekeszével és kivételes élességével páratlan új lehetőségeket kínál kedvezőtlen fényviszonyok mellett is.

Tovább

Nagylátószögű objektívet mutatott be a Nikon

2019. szeptember 4. -

A Nikon tovább bővíti az f/1,8-as tükör nélküli fix objektívek családját a NIKKOR Z 24mm f/1.8 S objektívvel. A közelik készítésekor nyújtott kiváló teljesítménnyel és a széleskörű időjárásálló szigeteléssel ez a teljes képméretű objektív valódi sokoldalúságot kínál. A szűk helyeken és a szélesen elterülő tájakon éppúgy megállja a helyét, mint a városképek esetében, és hihetetlen részletgazdagságot biztosít a különböző helyzetekben.

Tovább

A NIKON elvitte a „Camera of the Year” díjat

2019. augusztus 15. -

A Nikon bejelentette, hogy az EISA Awards 2019-2020 keretében a Nikon Z 6 a „Camera of the Year” (Az év fényképezőgépe) díjat, a NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S pedig a „Professional Standard Zoom Lens” (Professzionális általános zoomobjektív) díjat nyerte el. A tükör nélküli rendszerének tagjai által nyert elismerések bizonyítják, hogy a Nikon képes piacvezető újításokat készíteni a fotósok számára.

Tovább