Szűrés

A(z) NIKKOR kulcsszót tartalmazó cikkek

Kicsi és könnyű az új Nikon objektív

2021. november 18. -

A Nikon bemutatja a Nikon Z sorozat eddigi legkisebb és legkönnyebb teljes képes fix objektívjét*: a NIKKOR Z 28mm f/2.8 objektívet. Ez a talpraesett történetmesélő remek mindennapi objektív. Nagy, de nem túl nagy látószögű, rendkívül kedvező árú és megtévesztően nagy teljesítményű – az utcai jelenetektől a tájképekig és a szituációs portrékig mindenre készen áll. 

Tovább

Új NIKKOR Z objektívek

2020. szeptember 17. -

A Nikon két új NIKKOR Z objektívet mutat be: a NIKKOR Z 50mm f/1.2 S-t, az első f/1.2 Z fix objektívet, valamint a NIKKOR Z 14-24mm f/2.8 S-t – a világ legrövidebb, teljes képméretű f/2.8 rendkívül nagy látószögű zoomját*. Mindkét objektívek jelentős képességeket ad hozzá a folyamatosan növekvő Nikon Z tükör nélküli rendszerhez.

Tovább

Itt a Nikon Z 5 tükör nélküli fényképezőgép

2020. július 22. -

A Nikon egy új belépő szintű teljes képméretű fényképezőgépet vezet be a Nikon Z termékcsaládban. A Nikon Z 5 szívós, könnyű és könnyen kezelhető, így mindenki számára nagyszerű lehetőség, aki szeretne belépni a teljes képméretű, tükör nélküli fényképezés világába. A fényképezőgéppel együtt bemutatkozik a hordozható NIKKOR Z 24-50mm f/4-6.3 mm is: a legrövidebb és legkönnyebb, teljes képméretű, tükör nélküli zoomobjektív.* A Nikon Z 5 tökéletes partnere, és nagyszerű választás minden olyan Nikon Z-vel dolgozó alkotónak, aki valóban hordozható, teljes képméretű zoomobjektívet szeretne.

Tovább

Jó választás a Nikon két új telefotó zoom objektívje

2020. január 9. -

A Nikon két új, professzionális telefotó zoom objektívet mutat be. Az AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR objektívet D-SLR-fényképezőgépekhez, illetve a NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S objektívet a Nikon Z tükör nélküli fényképezőgépekhez. Ezek a strapabíró, telefotó zoom objektívek a fix objektívvel egyenértékű optikai teljesítményt biztosítva új magasságokba emelik a lécet az objektívtervezésben. 

Tovább