Szűrés

A(z) TV kulcsszót tartalmazó cikkek

Felturbózott üzleti struktúrával készül idén az Invitel

2015. május 7. -

Az Invitel a hazai sajtó képviseletének körében jelentette be idei évi újításait, melyek a vállalat struktúrájának egészét érintik. Nem kimondottan új struktúráról van szó, csupán az eddigi tapasztalatokhoz, az új irányokhoz szabják elképzeléseiket.

Tovább

A Sony új UHD 4K TV-k vékonyabbak, mint az iPhone 6

2015. április 21. -

Új UHD 4K felbontásra képes tévékészülékekkel gazdagodott a Sony portfóliója. A tévék legfőbb jellegzetessége a vékony kialakítás, amellyel az egyik modellnek még az Apple legújabb mobilját is sikerült túlszárnyalnia.

Kulcsszavak: Sony, TV, UHD, 4K, karcsú
Tovább

Számos Philips okostévé érkezik hazánkba

2015. április 15. -

A második negyedévben a Philips televíziókat gyártó TP Vision több tévét is bemutat a hazai piacon. A belépő szintű Full HD készülékektől kezdve az Ultra HD felbontású okostévékig a legkülönfélébb modellek lesznek elérhetőek. A bevezetés fokozatosan zajlik. A televíziók június végéig Magyarországra is megérkeznek.

Tovább

Hazánkban a Samsung SUHD TV-je

2015. április 3. -

A dél-koreai Samsung 2013-ban mutatta be első UHD felbontása képes televízióját. Ezt követte az ívelt kialakítás, most pedig egy új szintre lépve megalkották a SUHD készülékeket, melyek a természetben előforduló színeket sokkal szélesebb spektrumban és nagyobb színpontossággal képesek visszaadni.

Tovább