Szűrés

A(z) audio kulcsszót tartalmazó cikkek

Hatszoros EISA győzelmet zsebelt be a Sony

2014. augusztus 16. -

A Sony hat terméke is EISA (Európai Kép- és Hang Szövetség) díjazásban részesült. A sorban két fényképezőgép, egy videókamera, és 4K UHD TV, egy táblagép, valamint egy digitális audiorendszer bizonyult kategóriájában a legjobbnak.

Tovább

Új, falra szerelhető hangszórók a Panasonictól

2014. március 28. -

A Panasonic bejelentette, hogy megkezdi a 2014 évi új, vékony, falra szerelhető hangszóróinak európai forgalmazását. Az SC-HTB880, SC-HTB680, SC-HTB580 és az SC-HTB8 modellek hangja kiváló minőségű, olyan továbbfejlesztett hangtechnikával rendelkeznek, amelyek az otthonokba viszik a moziélményt. 

Tovább

iRig Mic HD – mikrofon Apple kütyükhöz

2014. január 24. -

Az IK Multimedia mutatta be az iRig Mic HD mikrofonját, amely kifejezetten iPhone-nal, iPaddal, iPod touch-csal és Mac készülékekkel kompatibilis.

Tovább

Bemutatkozott a Sharp első WiSA kompatibilis univerzális lejátszója

2014. január 24. -

A Sharp múlt héten bemutatta univerzális lejátszóját és vezeték nélküli Bridge eszközét, az első WiSA (vezeték nélküli hangszóró és hang)-kompatibilis univerzális lejátszó rendszert. Az SD-WH1000U univerzális lejátszó az első, amely képes vezeték nélküli kapcsolattal tömörítetlen hangot (24 bites/96 kHz-es) és videót Full HD (1080p) felbontásban sugározni. 

Tovább