Szűrés

A(z) audio kulcsszót tartalmazó cikkek

Hallgass zenét otthoni hangrendszereden a mobilodról! – EVOLVEO Audiostreamer Wifi

2015. március 9. -

A cseh gyártó a magyar piacon is bevezette az Audiostreamer Wifi eszközét, amelynek segítségével kiváló minőségben hallgathatjuk az iOS-es és androidos okostelefonon vagy tableten tárolt zenéket otthoni hangrendszerünkön.

Tovább

Asus Xonar U3 Plus: zsebrevágható USB-s hangkártya beépített fejhallgató-erősítővel

2015. január 28. -

Az Asus bejelentette a Xonar U3 Plust, ami egy maroknyi USB-s hangkártya, amely 150 ohmos fejhallgató-erősítővel, stúdióminőségű vokáleffektekkel és a hangjavítási szolgáltatások széles választékával rendelkezik. A kütyü azoknak a PC- és noteszgép-felhasználóknak készült, akik kényelmes megoldást keresnek Hi-Fi audiolejátszási és otthoni felvételkészítési igényeik támogatásához.

Tovább

D-Link Music Everywhere – zeneközvetítés okostelefonról hangfalra

2014. december 4. -

A D-Link legújabb fejlesztése, a Music Everywhere az androidos vagy iOS alapú okostelefonokról közvetlenül a nappali hangfalrendszerére továbbítja a mobilkészüléken elindított zenét. Mindezt pedig a lehető legegyszerűbben UPnP kapcsolaton illetve AirPlayen keresztül az otthoni Wi-Fi hálózaton.  

Tovább

LG PW700 Bluetooth MiniBeam projektor – hordozható minimozi

2014. augusztus 27. -

Az LG a következő hónapban hozza kereskedelmi forgalomba sokoldalú Bluetooth MiniBeam projektorát, a PW700 modellt Európában. A rendkívül könnyen hordozható mini projektorhoz Bluetooth-kapcsolaton keresztül vezeték nélkül is csatlakoztathatók más eszközök, így többek között képes például kiváló minőségű hangot továbbítani a kompatibilis audiorendszerekre, például fejhallgatóra és házimozirendszerekre.

Tovább