Szűrés

A(z) teszt kulcsszót tartalmazó cikkek

Ilyen képeket lő a Nexus 6 kamerája

2014. október 17. -

Bár a frissen bemutatott Android 5.0 Lollipop referenciamobilt még az előrendelés fázisától is napok választják el, napvilágra került egy csokornyi fotó, amit vele rögzítettek. Így a kíváncsiskodók máris megtudhatják, milyen minőségű képeket várhatnak a 6 hüvelykes óriásmobil 13 megapixeles kamerájától.

Tovább

BKK FUTÁR app Android, iOS és Windows Phone platformra is

2014. október 14. -

Díjmentesen elérhető a három legnépszerűbb mobilos rendszerre a BKK új alkalmazása, amellyel élőben követhetjük a budapesti tömegközlekedésben résztvevő járművek pozícióját. A hasznos szoftver emellett magába foglalja a menetrendeket és útvonaltervező szolgáltatást is kínál.

Tovább

A hajlításpróbák egy gyöngyszeme – tesztelték a Nokia 3310-et [Videó]

2014. szeptember 30. -

Az elmúlt hetekben számos telefont leteszteltek, vajon mennyire hajlik. Az iPhone 6 kapcsán elindult lavina még mindig szedi áldozatait, ám vannak telefonok, melyek bírják a gyűrődést. Egy régi ismerőst is leteszteltek.

Tovább

A hajlított iPhone a hét vicce [Videó]

2014. szeptember 26. -

A napokban mi is beszámoltunk arról a kísérletről, amelyben hajlításpróbának vetették alá az Apple új mobilját. Aztán jött a ráadás, hogy a még a Samsung korábbi zászlóshajó modellje, a Galaxy Note 3 is strapabíróbb. Már a mémek is elkezdtek megjelenni.

Tovább