Szűrés

A(z) teszt kulcsszót tartalmazó cikkek

A Snapdragon 810 mégsem olyan szörnyű, mint gondoltuk?

2015. február 16. -

Az STJS Gadgets Portal letesztelte a Snapdragon 810-es processzort a Snapdragon 801-essel összevetve. A megmérettetésen az új üdvöske szerepelt jobban.

Tovább

Galaxy Tab S 10.5 tablet teszt – Játssz nagyban!

2015. január 25. -

Néhány napra nálunk vendégeskedett a Samsung Galaxy Tab S duó nagyobbik, 10,5 hüvelykes AMOLED kijelzővel szerelt tagja. A rendkívül karcsú, méretéhez képest pedig meglepően könnyű készülékre jó ránézni és élmény használni, igazi multimédiás mindenes. A Tab S 10.5 Achilles-sarka az ára, amiért cserébe a remek szoftveres és hardveres adottságokon felül prémium anyagokat is kínálhatna.

Tovább

Samsung Galaxy Ace 4 teszt – színfolt a szürke középmezőnyben

2015. január 21. -

Górcső alá vettük a Samsung Galaxy Ace sorozat legújabb tagját, melyről hamar kiderült, hogy egy igencsak szerethető középkategóriás készülék. A gyors működés, a mezőnyben nem mindennapi Super AMOED kijelző és az LTE támogatás egyaránt az Ace 4 mellett szól, ellentétben a szappantartó dizájnnal, amit már nagyon ununk.

Tovább

Megsütötték az Xperia Z3-at, de túlélte [Videó]

2014. október 28. -

Egy húsban sült Xperia Z3-nál nincs is finomabb, főleg, ha még működik is. A Sony telefonját különös próbának vetették alá. Bár tudjuk, hogy víz- és porálló, de vajon mennyire bírja a sütést?

Kulcsszavak: Sony, Xperia Z3, teszt
Tovább