Szűrés

A(z) teszt kulcsszót tartalmazó cikkek

Minden részlet kiderült a BlackBerry Passportról [Videó]

2014. augusztus 27. -

Bár még meg sem jelent, a cseh Mobilnet.cz lelkes emberei máris górcső alá vették a kanadai gyártó innovatív csúcsmobilját, a Passportot, melyről egy cirka fél órás videót is készítettek. A teszt végén az is kiderült, mikor és milyen áron lehet majd hozzájutni a nem mindennapi okostelefonhoz.

Tovább

OnePlus One – a legjobb telefon azok közül, amelyeket nem lehet* megszerezni

2014. augusztus 22. -

A "flagship killerként", avagy a zászlóshajók rémeként híressé vált OnePlus One nem egy olyan mobil, amit bármelyik sarkon be lehet szerezni, de egy kedves régi barátunk, Markert Laci szert tett egy példányra, amellyel kapcsolatban megosztotta velünk tapasztalatait egy tartósteszt képében. Az olvasmányos cikkből kiderül, hogy melyek azok a dolgok, amik a vliág egyik, ha nem a legjobb ár/érték aránnyal bíró okostelefonjává teszik a One-t.

Kulcsszavak: teszt, OnePlus One
Tovább

Kis és nagytesó egy tesztben – Nokia X és XL

2014. augusztus 18. -

A Nokia két androidos mobilja is nálunk időzött egy teszt erejéig, így nem csak külön-külön tudtuk kipróbálni a kis- és nagytesót, hanem összevetni is sikerült őket. Egyik sem a csúcsmobilok kategóriájában versenyez, így ehhez mérten vettük górcső alá őket.

Tovább

A Google Now jobb infóvadász, mint a Siri

2014. július 24. -

Egy friss felmérés eredménye alapján a Google virtuális asszisztense ügyesebb az információk felkutatásában, mint az Apple Sirije.

Tovább