Szűrés

A(z) teszt kulcsszót tartalmazó cikkek

„Okos biztonsági öv”, nehogy elaludjon a sofőr

2014. július 24. -

Spanyol mérnökök fejlesztették ki azt az intelligens biztonsági övet, amely méri a vezető szívritmusát, így figyeli, nehogy elaludjon. Ha veszély fenyeget, vészjelet bocsát ki.

Tovább

Már folyik a Windows Phone-ra szánt BBM app bétatesztje

2014. július 18. -

Elindult a BlackBerry Messenger alkalmazás Windows Phone rendszerhez igazított változatának béta tesztelése, azaz a kiválasztott jelentkezők már javában próbálgathatják a szoftver funkcióit. A WP-re szánt BBM megjelenésével bezárul a kör, azaz a világ minden elterjedtebb mobil rendszerén használható lesz a kanadaiak sokoldalú csevegőszoftvere.

Tovább

Tesztelés alatt a Kyocera mobilokba szánt zafírüvege [Videó]

2014. július 11. -

A Kyocera utánajárt egy teszt keretében, mennyivel ellenállóbb a jelenleg elterjedt edzett üvegnél a saját fejlesztésű, immár harmadik generációs zafírüvege. A nem éppen kíméletes megmérettetés menetét és eredményét egy rövid videóból tudhatjuk meg.

Tovább

A jeges kalandokat is jól bírja az Xperia Z2 [Videó]

2014. július 8. -

A Sony aktuális zászlóshajójáról kiderült, hogy vérbeli túlélő: fél napra betették a mélyhűtőbe egy doboznyi jég, néhány gyümölcs és sok-sok víz társaságában és azután is hibátlanul működött, hogy kihámozták az óriási színes jégkockából.

Tovább