Szűrés

A(z) AI kulcsszót tartalmazó cikkek

A Galaxy S24 termékcsalád megnyitja az AI mobilok korszakát

2024. január 30. -

Január 31-től Magyarországon is kapható a Galaxy S24 széria. Az okostelefonokat a jövőformáló Galaxy AI funkcióiknak köszönhetően világszerte a várakozásokat felülmúló számban rendeltek elő a felhasználók. A bejelentés óta hazánkban a Samsung webáruházában vásárlók mintegy 60%-a választotta a csúcsteljesítményű Galaxy S24 Ultra készüléket.

Tovább

Új jövőképet mutat be az LG

2024. január 9. -

Az LG Electronics (LG) Világpremier címmel tartott sajtótájékoztatót a Las Vegas-i Mandalay Bay Kongresszusi Központban, amelynek keretében bemutatta a vállalat új, Az új jövőd elnevezésű jövőképét és kiállítási témáját a 2024-es CES-en.

Tovább

MI-élmények az új ThinkPad és IdeaPad laptopokkal

2023. december 16. -

Új üzleti és fogyasztói laptopokat mutatott be a CES 2024 előtt a Lenovo, amelyeket az új AI-élmények kihasználására, valamint a produktivitás, kreativitás és hatékonyság növelésére terveztek. 

Tovább

Gauss: új mesterséges intelligenciát fejleszt a Samsung

2023. november 17. -

A Samsung bemutatta legújabb mesterségesintelligencia-alapú fejlesztését, a Gausst. A vállalat a szöuli Samsung AI Forum 2023 konferencián számolt be a generatív mesterséges intelligencia (MI) és az informatika területén elért kutatási eredményeiről. A generatív MI-technológia rendkívüli ütemű fejlődése paradigmaváltást hozhat a munka és a mindennapi élet területén.

Tovább