Szűrés

A(z) AI kulcsszót tartalmazó cikkek

Művészetté formálódó Ai alkotások

2023. szeptember 9. -

A májusban alakult Prompter* Csoport látványos kiállítással mutatkozik be szeptember 13-án Budapesten a Hungarian AI BUSINESS FORUM 2023 kísérő eseményeként. A vászonra álmodott mesterséges intelligenciával támogatott, generatív alkotásokat ismert kurátorok válogatták össze a csoport legjobbjainak pályázataiból.

Tovább

A szoftver.hu is kipróbálta a ChatGPT-t!

2023. február 21. -

A szoftverek jövője - a jövő szoftvere! Magyarország egyik legnagyobb szoftver disztributora, az Adobe a Corel és a Wacom magyarországi képviselője folyamatosan figyelemmel kíséri a szoftverpiac változásait. A nyelvi és képalkotó modellek területén zajló forradalom egyik vezető vállalata, az OpenAI nemrég publikussá tette a ChatGPT-t, sőt mára a ChatGPT Plus szolgáltatást is elérhetővé tette Magyarországon.

Tovább

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

2023. február 4. -

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

Tovább

A Samsung Galaxy S20 megváltoztatja, amit a világról eddig gondoltál!

2020. február 12. -

A Samsung bemutatja a prémium Galaxy S20 családot, amely alapjaiban változtatja meg, hogyan fedezzük fel és örökítjük meg a körülöttünk lévő világot. A Galaxy S20 készülékek új generációs kamerafelépítése, amely a mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségeket és a Samsung eddigi legnagyobb képszenzorát hozza el, lenyűgöző minőségű fotókat eredményez. 

Tovább