Szűrés

A(z) DDR5 kulcsszót tartalmazó cikkek

Kingston FURY Beast DDR5 RGB a stílusos túlhúzáshoz

2022. május 26. -

A memóriatermékek és technológiai megoldások szegmensében globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. gaming divíziója, a Kingston FURY bemutatta legújabb Kingston FURY Beast DDR5 RGB elnevezésű memóriáját. A Kingston FURY Beast családhoz tartozik a 10 000 MT/s sebességhatárt átlépő első DDR5-modul. A portfólió legújabb tagja továbbfejlesztett RGB-fényeffektusokat nyújt a nagyobb fényerőt és egyenletes megvilágítást biztosító, új hűtőbordával.

Tovább

A Kingston Technology DDR5 memóriáját validálták elsőként az Intel platformra

2021. október 7. -

A Kingston Technology Europe Co LLP bejelentette, hogy bevezetés előtt álló DDR5 UDIMM-memóriáit validálták az Intel platformra. Ez az első és legfontosabb mérföldkő a Kingston DDR5 memóriamegoldásai és a DDR5-öt alkalmazó Intel platformok közötti kompatibilitás igazolásának folyamatában.

Tovább

Közelebb kerültek a piaci bevezetéshez a Kingston „túlhúzható” moduljai

2021. május 9. -

A Kingston Technology Europe Co LLP bejelentette, hogy elküldte alaplapgyártó partnerei részére „túlhúzható” (overclockable) DDR5 moduljait, hogy megkezdjék annak tanúsítását a következő generációs memóriaplatformra. 

Tovább

Mikor lesz az emberi agy kapacitását felülmúló számítógép?

2019. július 9. -

A Manchesteri Egyetemen nemrég építettek egy szuperszámítógépet, hogy mesterséges intelligencia (MI) segítségével modellt készítsenek az emberi agy felépítéséről. A SpiNNaker nevű gép különlegessége, hogy egymillió darab, másodpercenként összesen 200 000 milliárd tranzakció végrehajtására képes processzorból épül fel, azaz több idegsejt valós idejű modellezésére képes, mint bármely korábban épített rendszer. 

Tovább