Szűrés

A(z) MIUI kulcsszót tartalmazó cikkek

Xiaomi MIUI ROM – már 200 okostelefon típusra

2014. április 16. -

A Xiaomi saját fejlesztésű Android szoftvere, a MIUI már évek óta elérhető a mobiljukkal előszeretettel kísérletező felhasználók számára. A témázható és a végletekig testreszabható ROM népszerűsége folyamatosan növekszik, s immár majdnem kétszáz különböző típust támogat.

Kulcsszavak: Xiaomi, MIUI, UI, Android, Kína
Tovább

Újabb ígéretes mobil fillérekért – Xiaomi Hongmi 1S

2014. február 17. -

A Xiaomi február 20-án mutatja be a Red Rice új kiadását, mely 30 ezer forint alatti áron kínál HD kijelzőt, négymagos processzort, dual SIM képességet és Android 4.3 Jelly Bean operációs rendszert.

Tovább

Xiaomi Red Rice – újabb filléres négymagos

2013. augusztus 1. -

A Xiaomi bemutatta legújabb készülékét a hihetetlen ár/érték aránnyal bíró Red Rice „személyében. A négymagos processzorral és 4,7 hüvelykes HD kijelzővel szerelt, Android 4.2 Jelly Bean rendszerű mobilért mindössze 130 dollárt kell kicsengetni.

Tovább

Bemutatkozott a Xiaomi MI2S és a MI2A

2013. április 10. -

A Xiaomi lerántotta a leplet két legújabb okostelefonjáról. A MI2S a tavaly bemutatott MI2 továbbfejlesztett, négymagos Snapdragon 600 processzorral szerelt kiadása, míg a MI2A „személyében” a zászlóshajó olcsó és finoman lebutított – de még így is HD kijelzőt kínáló – változatát ismerhettük meg.

Tovább