Szűrés

A(z) MWC 2023 kulcsszót tartalmazó cikkek

A Lenovo PC megoldásai felgyorsítják a digitális átalakulást

2023. február 28. -

A Lenovo az MWC 2023 kiállításon bemutatta legújabb PC megoldásait, melyek segítenek alkalmazkodni a hibrid munkastílusokhoz, és felruházzák a felhasználókat számos fejlett, az igényeknek és elvárásoknak megfelelő funkcióval. 

Tovább

Számos újítással jelentkezett az OPPO

2023. február 28. -

Az OPPO egy sor új innovatív technológiát mutatott be a Mobile World Congress 2023 rendezvényen. Az eseményen nem csak a nemrég bejelentett OPPO Find N2 Flip-et, hanem a gyártó számos iparágelső újítását is meg lehetett tekinteni.

Kulcsszavak: MWC 2023, OPPO
Tovább

Deutsche Telekom újdonságok az MWC-n

2023. február 28. -

A Deutsche Telekom a Mobile World Congress (MWC) idei eseményén az emberközpontú technológiát helyezi a középpontba. A "Giving Technology a Heartbeat" mottó alatt a vállalat 2023. február 27-től Barcelonában mutatja be a hálózatok és a digitális világ izgalmas innovációit.

Tovább

A HONOR hivatalosan is bemutatta a HONOR Magic5 szériát és a HONOR Magic Vs-t az MWC 2023-on

2023. február 27. -

A HONOR az MWC 2023-on mutatta be emberközpontú technológiai megközelítését: „Inspiráló Technológia” néven. Az eseményen debütált a vállalat dupla csúcskategóriás stratégiája, továbbá kiderült, hogy már nemzetközileg is kaphatók a HONOR Magic5 sorozat tagjai és a HONOR Magic Vs, amelyek mind a HONOR Magic család tagjai.

Tovább