Szűrés

A(z) OPPO kulcsszót tartalmazó cikkek

Fénymodellezési megoldásokat mutatott be mobilra az OPPO és a Qualcomm

2022. november 22. -

Az OPPO és a Qualcomm a Snapdragon Summit 2022 rendezvényen mutatta be azokat a hardver és szoftver alapú megoldásait, amelyek nagy erőforrás igényű, ultrarealisztikus fénymodellezési eljárásokat tesznek lehetővé már mobileszközökön is.

Tovább

Az OPPO A57s okostelefon novembertől Magyarországon is megvásárolható

2022. november 8. -

Az OPPO globális okoseszköz márka bejelentette, hogy megkezdi az OPPO A57s okostelefon magyarországi értékesítését.  A készülék ultra-nagy felbontású 50 MP-es előlapi kamerával rendelkezik, valamint a kategóriaelső akkumulátor technológiájának köszönhetően már 10 perc töltés után is közel 3 órán keresztül streamelhetünk videókat.

Kulcsszavak: okostelefon, OPPO
Tovább

Saját közösségi oldallal és dokumentumfilm sorozattal ünnepel az OPPO

2022. szeptember 20. -

Az OPPO globális technológiai vállalat fennállásának 18. évfordulója alkalmából több új online és offline szolgáltatást és programot indított el. A világ negyedik legnagyobb okostelefon márkája* jelenleg Európa, Ázsia, Óceánia, Latin-Amerika, Közel-Kelet és Afrika több mint 60 országában és régiójában szolgálja ki ügyfeleit, és világszerte vezető szerepet tölt be az intelligens eszközök és szolgáltatások fejlesztésében.

Tovább

Megjelent a ColorOS 13

2022. augusztus 22. -

Az Android 13-on alapuló vadonatúj ColorOS 13 lényegre törő és kényelmes Aquamorf dizájnt, intelligens többeszközös csatlakoztatást és általános teljesítményjavításokat kínál.

Tovább