Szűrés

A(z) Microsoft kulcsszót tartalmazó cikkek

Az új Bing a mobilokra és a Skype-ra is megérkezik

2023. március 2. -

Három héttel ezelőtt a Microsoft bejelentette az új Bing és Microsoft Edge bevezetését, mint olyan új eszközöket, amelyek egy másodpilótához hasonlóan segítik majd a felhasználókat az interneten való szörfölésben. Február 7. óta 169 országban több mint egymillióan váltottak jegyet erre az izgalmas „repülőútra”: ennyien használják a Bing előzetes verzióját, és a csatlakozók száma napról napra tovább nő.

Tovább

Hivatalos: Itt a Google saját chatbotja a Bard

2023. február 7. -

A cég hivatalos blogoldalán közzétett nyilatkozat szerint a Google Bard egyelőre felhasználók válogatott csoportjának lesz elérhető, de heteken belül a széles nyilvánosság számára is elérhető lesz majd.

Tovább

Új Minecraft pályákat inspirált a BBC Earth Frozen Planet II sorozata

2022. október 26. -

A BBC Earth összefogott a Microsofttal, hogy az őszi világpremier után október 30-án Magyarországra is megérkező A fagy birodalma II sorozat témáját átültessék a Minecraft világába öt izgalmas pályán keresztül. Céljuk nem kisebb, mint hogy a rendkívül népszerű játékplatformon keresztül tájékoztassák és oktassák a fiatalokat Földünk egyik legégetőbb problémájáról, az éghajlatváltozásról. 

Tovább

Jönnek a nagyobb teljesítményű Surface eszközök

2022. október 13. -

A Windows PC-k új korszaka veszi kezdetét a legújabb, 50 százalékkal nagyobb teljesítményű Surface eszközök megjelenésével: a számítógép és a felhő véglegesen és elválaszthatatlanul összeforr, a mesterséges intelligencia pedig korábban nem tapasztalt felhasználói élmények előtt nyitja meg az utat.

Kulcsszavak: laptop, Surface, Microsoft
Tovább