Szűrés

A(z) NIKKOR kulcsszót tartalmazó cikkek

Új professzionális szupertelefotó objektív

2022. november 2. -

Ma a Nikon a NIKKOR Z 600mm f/4 TC VR S objektívvel bővíti a professzionális szupertelefotó objektívjeinek kínálatát. A beépített telekonverterrel és az új szintre emelt AF-teljesítménnyel e szupertelefotó fix objektív igazán előnyös választás a sport- és természetfotósok számára. A nagy teljesítményű optika folyamatosan elképesztő képminőséget biztosít, akár 600 mm-nél – vagy akár 840 mm-nél készít felvételeket a beépített 1,4x telekonvertert aktiválva. 

Tovább

Új zoomobjektívet ad ki a Nikon

2022. szeptember 20. -

A Nikon ma kiadja a legkisebb, teljes képes, nagy látószögű, tükör nélküli zoomobjektívjét: a NIKKOR Z 17-28mm f/2.8 zoomobjektívet. Az utazások, az események és a kreatív történetmesélés nélkülözhetetlen, rendkívül nagy látószögű optikájával bővíthetik kreatív palettájukat a fotósok és videósok – miközben kisebb terhet kell cipelniük.

Tovább

Négy díjat zsebelt be a Nikon

2022. augusztus 16. -

A Nikon négy terméke is sikeres volt az EISA Awards 2022-2023 rendezvényen. A Nikon vezető tükör nélküli fényképezőgépe, a Z 9, lenyűgözte a zsűrit, és elnyerte a „Camera of the year“ címet. A NIKKOR objektívek szintén diadalmaskodtak: a NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S a „Telephoto Lens” díjat, a NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S a „Professional Telephoto Lens” díjat hozta el, a NIKKOR Z MC 105mm f/2.8 VR S pedig a „Macro Lens” kategóriában nyert.

Tovább

Vlogger fényképezőgép és utazásbarát objektív

2022. június 29. -

A Nikon bejelentett egy kisméretű, magasabb kategóriát képviselő vlogger fényképezőgépet, és egy rendkívül könnyen hordozható szupertelefotós fix objektívet.

Tovább