Szűrés

A(z) NIKKOR kulcsszót tartalmazó cikkek

Új lehetőségeket kínál a most bemutatott Nikon objektív

2022. április 6. -

A Nikon örömmel mutatja be az egyedülállóan jól hordozható, teljes képméretű fix szupertelefotó objektívet – a NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S objektívet. Madarak, vadvilág, repülőgépek, motorsportok vagy akár téli sportok: ez a strapabíró, mégis rendkívül könnyű kialakítású S sorozatú objektív a távoli témák dinamizmusát minden esetben izgalmas tisztasággal adja vissza. A felhasználók a kiszámíthatatlan mozgású témákat olyan folyamatossággal követhetik, amire a 800 mm-es fókusztávolság mellett eddig nem volt példa – miközben a kézi fényképezéskor tapasztalható stabilitásnak köszönhetően felfedezhetik a kreatív lehetőségeiket is. 

Tovább

Kapd el a pillanatot!

2022. január 19. -

A Nikon bemutatja az új, teljes képméretű fix szupertelefotó objektívét beépített telekonverterrel – a NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S objektívet. Gyors, f/2,8-as rekesze és lenyűgöző AF-teljesítménye rendkívüli objektívvé teszi sport-, vad- és természetfotózáshoz. Ugyanazt a lenyűgöző képminőséget kapja, 400 mm-nél és 560 mm-nél egyaránt az 1,4 telekonvertert aktiválva.

Tovább

Alkosson szabadon az új NIKKOR objektívvel

2021. december 14. -

A Nikon egy új, teljes képméretű, normál zoomobjektívvel bővíti a Nikon Z termékcsaládot. A NIKKOR Z 28-75mm f/2.8 sokoldalú, a nagy látószögtől a zoomos telefotótartományig nagy, állandó rekeszt és éles fókuszálást biztosít. Az utcai jelenetektől a tájképeken át a portrékig, ez egy nagyszerű objektív a Nikon Z-felhasználók számára, akik hatékonyabbá szeretnék tenni kreatív játékukat.

Tovább

Szupertelefotó objektívet fejleszt a Nikon

2021. december 14. -

A Nikon bejelentette a NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S fix szupertelefotó objektív fejlesztését az olyan teljes képes (Nikon FX-formátumú) tükör nélküli fényképezőgépekhez, amelyekhez hozzátartozik a Nikon Z-bajonett.

Tovább