Szűrés

A(z) Nexus 5 kulcsszót tartalmazó cikkek

November 12-én érkezhet a Nexusok Android 5.0 Lollipop frissítése

2014. november 7. -

Bár legutóbb november 3-ára jósolták a legfrissebb Android verzió megjelenését a Nexus készülékekre, az update a mai napig nem vált elérhetővé. A friss hírek szerint bugok miatt csúszott meg a Google a szoftver kiadásával, de már nem kell sokáig várni rá.

Tovább

A Google dolgozik a Nexus 5 aksi problémáján

2014. március 10. -

A Google hivatalos fórumán beszámolt arról, hogy a Nexus 5-nél olyan problémát azonosítottak, amely a készülék aksijának gyengülését okozza. A vállalat már dolgozik a javításon, és, mint kiderült, számos olyan modellt érint, amelyet Qualcomm chip hajt.

Tovább

Google Nexus 5 a Telenornál

2014. február 6. -

A hazai szolgáltatók közül elsőként a Telenor kínálatában érhető el a Google legújabb csúcskészüléke, a Nexus 5, amelyen a legfrissebb Android 4.4.2 KitKat operációs rendszer debütál. Az LG műhelyéből érkező készülék február 6-tól kizárólag online vásárolható meg a Telenor megújult honlapján

Tovább

Piros Nexus 5 a Play Store virtuális polcain

2014. február 5. -

Már elérhető a Nexus 5 új, piros színben pompázó változata a Google Play Store kínálatában. Így jelenleg három különböző árnyalatban rendelhető meg az Android 4.4 KitKat referenciamobil, de ha minden igaz, ez még csak a kezdet.

Tovább