Szűrés

A(z) OPPO kulcsszót tartalmazó cikkek

Forradalmi hardver- és innovatív szoftvermegoldásokkal jön az OPPO új csúcsmobilja

2022. december 15. -

A Find N sorozat legújabb készülékei vékony és könnyű kialakítással, szinte teljesen gyűrődésmentes kijelzővel és iparágvezető teljesítménnyel érkeznek. Az összecsukható kategóriában a Find N2 Flip lesz az OPPO első olyan eszköze, amely az európai piacon is megjelenik.

Kulcsszavak: OPPO, okostelefon
Tovább

A portréfotós, aki lát a sötétben

2022. december 9. -

Az OPPO forradalmi kamerafunkciókkal rendelkező „portrészakértője” 80 W-os SUPERVOOC gyorstöltéssel, 5G kapcsolattal, fejlett adatvédelemi funkciókkal, unibody kivitelben tér vissza. A mind hardverben, mind szoftverben továbbfejlesztett innovatív képalkotó funkcióinak köszönhetően a felhasználók gyönyörű portrékat és tökéletesen éles felvételeket készíthetnek gyenge fényviszonyok között is.

Kulcsszavak: OPPO, okostelefon
Tovább

Fénymodellezési megoldásokat mutatott be mobilra az OPPO és a Qualcomm

2022. november 22. -

Az OPPO és a Qualcomm a Snapdragon Summit 2022 rendezvényen mutatta be azokat a hardver és szoftver alapú megoldásait, amelyek nagy erőforrás igényű, ultrarealisztikus fénymodellezési eljárásokat tesznek lehetővé már mobileszközökön is.

Tovább

Az OPPO A57s okostelefon novembertől Magyarországon is megvásárolható

2022. november 8. -

Az OPPO globális okoseszköz márka bejelentette, hogy megkezdi az OPPO A57s okostelefon magyarországi értékesítését.  A készülék ultra-nagy felbontású 50 MP-es előlapi kamerával rendelkezik, valamint a kategóriaelső akkumulátor technológiájának köszönhetően már 10 perc töltés után is közel 3 órán keresztül streamelhetünk videókat.

Kulcsszavak: okostelefon, OPPO
Tovább