Szűrés

A(z) PocketBook kulcsszót tartalmazó cikkek

Vízálló könyvolvasó megnövelt kijelzővel

2022. június 2. -

A PocketBook bejelentette a régóta várt, 7 colos kijelzővel szerelt PocketBook Erát, amely már az új generációs E Ink Carta 1200 kijelzővel rendelkezik. A PocketBook Era számos funkciót kapott, például beépített hangszórót és hangoskönyv-támogatást, szövegfelolvasási funkciót, Bluetooth modult, továbbfejlesztett karcállóságot és IPX8 vízállósági besorolást.

Tovább

Elérhető a PocketBook InkPad Lite

2021. december 25. -

A PocketBook megkezdte a régóta várt típus, a PocketBook InkPad Lite e-könyv-olvasó magyarországi értékesítését. Az eszközt megnövelt méretű kijelzővel, előlapi megvilágítással és oldalsó vezérlőgombokkal tervezték, és jó választás lehet azoknak, akik az észszerű ár és a kiváló olvasási élmény kombinációját keresik.

Tovább

Új PocketBook InkPad Lite: a nagy képernyő kényelme megfizethető áron

2021. augusztus 2. -

A PocketBook bejelentette vadonatúj, 9,7 colos E Ink Carta kijelzővel szerelt elektronikus könyvolvasóját, amely megfizethetőbbé teszi a nagyképernyős olvasás élményét. A termék 2021 őszétől lesz elérhető.

Tovább

Új elektronikus könyvolvasó 7,8 colos E Ink Kaleido kijelzővel

2021. február 22. -

Megérkezett a világ első 7,8 colos E Ink Kaleido kijelzővel felszerelt színes e-book-olvasója, amely támogatja a digitális képregényeket, Bluetooth csatlakozási lehetőséget kínál és képes a hanglejátszásra is.

Tovább