Szűrés

A(z) Qwerty kulcsszót tartalmazó cikkek

BlackBerry Visa és Victoria – kihajtható QWERTY gombsorral

2014. szeptember 22. -

A kanadai gyártó új szabadalmai egy mozdulattal kihajtható és elrejthető QWERTY gombsorral felszerelt BlackBerry mobilok közeledtét jelzik. A trükkös készülékekre még várunk kell, de mindenképp jó jel, hogy máris kiderült, milyen néven üdvözölhetjük őket.

Tovább

Videón a BlackBerry Passport „mágikus” billentyűzete

2014. augusztus 18. -

A Carphone Warehouse jóvoltából egy remek minőségű videón láthatjuk a kanadai gyártó hamarosan megjelenő csúcsmobiljának fizikai QWERTY billentyűzetét, mely érintésérzékenységéből adódóan jóval sokoldalúbb bármely konkurens megoldásnál.

Tovább

Így működik a BlackBerry Passport hibrid billentyűzete [Videó]

2014. július 22. -

Megjelent egy videó a YouTube-on a BlackBerry ősszel piacra kerülő nagyágyújáról, amit Passport néven ismerünk. A felvétel többek között arra is választ ad, hogy miként működik a gigászi akkumulátorral felvértezett csúcsmodell hibrid (fizikai és egyben érintésérzékeny) QWERTY gombsora.

Tovább

Moment okosóra – hajlított aksival és virtuális QWERTY gombsorral [Videó]

2014. június 18. -

Harmincnapos üzemidőt ígérő, hajlított akkumulátorral, flexibilis kijelzővel és virtuális QWERTY gombsorral érkezik a Momentum Labs okos karórája, ami stílusosan a Moment nevet viseli. Az integrált pulzusmérőt is tartalmazó kütyü elegáns, karkötőszerű kialakítást kapott, s csupán 0,9 milliméter vastag.

Tovább