Szűrés

A(z) Qwerty kulcsszót tartalmazó cikkek

Jönnek még további, Privhez hasonló modellek a BlackBerrytől

2015. november 10. -

A BlackBerry feje, John Chen bízik a Priv sikerében, és elmondása szerint a jövőben több érintőképernyős és QWERTY gombsoros hibrid modellel is készülnek.

Tovább

Bemutatkozott a BlackBerry Classic [Videó]

2014. december 18. -

Tegnap délután hivatalosan is megismerhette a nagyközönség a kanadai gyártó legújabb okostelefonját, melyet a hagyományok ihlettek. A fizikai híváskezelő gombokkal és QWERTY billentyűzettel, valamint trackpaddel felvértezett Classic lényegében a Bold 9900 BlackBerry 10 rendszer köré épülő, továbbfejlesztett utódjának tekinhető.

Tovább

Kifogytak Észak-Amerikában a BlackBerry Classic készletek

2014. december 15. -

Bár a kanadai gyártó fizikai QWERTY gombsorral érkező újdonsága hivatalosan csak december 17-én debütál, már egy hónapja előrendelhető. Úgy fest, a Classic már ez idő alatt számos vásárló bizalmát elnyerte, hiszen teljesen kiapadtak az Észak-Amerikában rendelkezésre álló raktárkészletek.

Tovább

A BlackBerry Passport bemutatójáról [Videó]

2014. szeptember 25. -

A BlackBerry tegnap bemutatta rendhagyó kialakítású óriásmobilját, a Passportot. Az üzleti felhasználóknak szánt készülék nem érkezett egyedül: a fedélzetén debütált a BlackBerry 10 OS legújabb verziója, mely amellett, hogy látványos dizájnfrissítésen esett át, számos új megoldással is bővült a produktivitás jegyében.

Tovább