Szűrés

A(z) Sharp kulcsszót tartalmazó cikkek

Frissült a Sharp Touch Display Link alkalmazás

2014. november 6. -

A Sharp bejelentette megbeszéléseket támogató alkalmazásának frissített verzióját, a Touch Display Link 2.0-t, amely képes összekapcsolni a Sharp BIG PAD érintőképernyőjét akár 50 darab ugyanazon a hálózaton belül található mobileszközzel. 

Tovább

USB médialejátszóval rendelkező LED monitorok a Sharp kínálatában

2014. október 16. -

A Sharp bejelentette, hogy az új PN-Y sorozatú, beépített USB média lejátszóval rendelkező oldalvilágítású LED monitorjait, melyek már egész Európában megvásárolhatók. A megjelenítők képesek az "automatikus lejátszás" listájukba rendezett videókat és képeket lejátszani hálózathoz való csatlakoztatás nélkül.

Tovább

Kompakt, színes, multifunkciós A4-es nyomtató a Sharptól – MX-C301W

2014. október 3. -

A Sharp piacra dobja kisméretű, színes és gazdaságos, A4-es multifunkciós eszközét, amely felhő alapú támogatással is rendelkezik. Az MX-C301W eszköz a kis- és középvállalkozásokra lett szabva, hiszen gyors nyomtatást, fénymásolást, szkennelést, faxolást kínál, de alkalmas asztali eszköznek is ott, ahol már van A3-as berendezés. 

Tovább

Jönnek a Sharp UD20 Ultra HD 4K televíziói

2014. szeptember 9. -

Az UD20 modellek az egyetlen olyan 4K tévékészülékek a piacon, amelyek megkapták a THX cég különleges minősítését. A THX tanúsítvány a létező legjobb kép- és hangminőség garanciája. Az UD20 tévék 60 és 70 hüvelykes képátlóval kaphatók.

Kulcsszavak: 4K, TV, Sharp
Tovább