Szűrés

A(z) TCL kulcsszót tartalmazó cikkek

Még nagyobb képernyők, merészebb élmények

2023. július 6. -

A TCL, a világ második legnagyobb tévégyártója, a 98 colos tévék terén pedig a piacvezető vállalat*, folytatja XL sorozatának bővítését, a nagyméretű 65 colostól egészen a 98 colos modellig. A cél, hogy a fogyasztók elvárásait a képernyőméret terén egyre szélesebb skálán elégíthessék ki. 

Kulcsszavak: televízió, TCL
Tovább

2000 nit fényerővel, 85 colos méretig kapható az új C84 QLED Mini LED TV

2023. július 6. -

A TCL, a világ második legnagyobb tévégyártója és a 98 colos tévék piacvezetője bejelentette, hogy prémium C84 tévésorozata nem sokkal európai premierje után a magyar piacon is megjelenik. A TCL C84 QLED Mini LED tévék mostantól elérhetők 55, 65, 75 és 85 colos méretben.

Tovább

A TCL Europe bemutatja az új C sorozatú televízió- és Soundbar-kínálatát

2023. április 18. -

A TCL ügyfeleit a magával ragadó élmény csábítja: a TCL megújította 2023-as Home Theater sorozatát, amely a kijelzőtechnológia jelenlegi határait tágítja, és a képminőségben is magasabbra emeli a mércét.

Tovább

Új TCL soundbarnál bukkan fel a RAY•DANZ technológia

2022. szeptember 3. -

A TCL Electronics, a globális TV iparág egyik kulcsszereplője és vezető szórakoztatóelektronikai vállalata globális sajtótájékoztatót tartott a berlini IFA 2022 rendezvényen, ahol bemutatta legújabb innovációit, köztük az új RAY•DANZ soundbart, a Mini LED és QLED TV-k XL kollekcióját, valamint a legújabb A energiaosztályú mosógépeket, továbbá beszélt fenntarthatósági kötelezettségvállalásairól is.

Kulcsszavak: IFA 2022, TCL
Tovább