Szűrés

A(z) Telenor-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Mobilszámlán keresztül fizethetnek a Google Play Áruházban a telenorosok

2014. december 13. -

A Google-lel kötött globális megállapodásnak köszönhetően immáron nem csak bankkártyával, de a havi mobilszámlával együtt is kiegyenlíthetik a fizetős alkalmazások ellenértékét a Telenor előfizetői. Ehhez kapcsolódóan ráadásul hamarosan igen kedvezményesen, eredeti árának töredékéért vásárolható meg a Modern Combat 5, valamint A csodálatos Pókember 2. című film játékverziója.

Tovább

Már tévén is nézhető a megújult Telenor MyTV

2014. november 26. -

A Telenor az elmúlt egy év tapasztalatai alapján megújította MyTV szolgáltatását, mely már 25 csatornával és több sorozattal várja a felhasználókat, akik többféle műsorcsomag, illetve időalapú adatjegyek közül is választhatnak igényeiknek megfelelően. A legnagyobb fejlődést a kiszélesített platformtámogatás jelenti, hiszen a MyTV most már nem csak számítógépen, tableten és okostelefonon, hanem egy Chromecast segítségével televízión is nézhető.

Tovább

Egy éves az UNICEF és a Telenor gyermekjogi iskolai programja – folytatódik az együttműködés

2014. november 20. -

Pontosan egy éve indult útjára az UNICEF Magyar Bizottsága és a Telenor együttműködésével az Ébresztő-óra gyermekjogi program, aminek keretében interaktív előadások útján ismertetik meg a gyerekekkel az őket megillető jogokat. A gyermekjogi szervezet friss kutatása szerint továbbra is nagy szükség van a 10-18 évesek tájékoztatására, amiben ezentúl is számíthat a Telenor közreműködésére, mi több, a szolgáltató azt is vállalta, hogy elsőként vesz részt egy új felmérésben, amely gyermekjogi szempontból vizsgálja a nagyvállalatok működését.

Tovább

Eltűnt idős ember megtalálását segítette a Vöröskereszt alkalmazása

2014. május 23. -

Élesben is sikerrel vizsgázott a Magyar Vöröskereszt új, eltűnt személyek felkutatását segítő mobilalkalmazása. Egy idős férfit találtak meg az applikáció segítségével hétfőn hajnalban, Pilis külterületén.

Tovább