Szűrés

A(z) UPC kulcsszót tartalmazó cikkek

Nagy változásokat jelentett be a Vodafone

2020. augusztus 6. -

Teljesen megújult otthoni vezetékes portfóliót kínál ügyfeleinek a Vodafone augusztustól. A Vodafone Home a szolgáltató első, már konvergens szolgáltatóként kialakított ajánlatai lehetővé teszik, hogy az ügyfelek minden eddiginél jobban saját igényeikre szabhassák csomagjaikat. A megújult szolgáltatáscsomagok fókuszában a tévés kínálat újragondolása áll, de az ország több területén, akár 1000 Mbps letöltési sebességű vezetékes internetet is elérhetővé tesz ügyfelei számára.

Tovább

Saját ünnepi csatorna, korlátlanság és kedvezmények

2019. december 3. -

Az ünnepek alkalmából ismét meglepi ügyfeleit a Vodafone. Az okostelefonnal rendelkező lakossági előfizetők három nap díjmentes, korlátlan adathasználatot kapnak, az okostelefonnal nem rendelkezők pedig három nap díjmentes hanghívást. A leendő ügyfeleknek is kedvezni szeretne a szolgáltató: RED előfizetéssel 30.000 forint kedvezményt ad minden újonnan vásárolt mobiltelefon készülékre. Idén a UPC előfizetők sem maradnak ki a jóból: a digitális televízió előfizetéssel rendelkezők három napig saját televíziós csatornának örülhetnek, míg a vezetékes előfizetők havidíj-kedvezményt kapnak a RED tarifákra.

Tovább

Élő 5G hálózattal érkezett a Vodafone az Internet Hungary-re

2019. október 1. -

Idén huszadik alkalommal adott otthont Siófokon az Internet Hungary konferencia a jövő felé vezető útkeresésnek és a tapasztalatok megosztásának. A Vodafone Magyarország a rendezvény főszponzoraként ezúttal a szakmai közönség előtt is megnyitotta 5G kamionját, amiben a konferencia résztvevői megtapasztalhatták, milyen futurisztikus élmény a Vodafone 5G hálózatán keresztül VR-teniszezni, és ezáltal megismerhették az 5G technológia előnyeit.

Tovább

Itt vannak az első Vodafone-UPC kedvezmények

2019. szeptember 2. -

Szeptember elsejétől számos előnyt és kedvezményt élvezhetnek a Vodafone mobil havidíjas előfizetéssel, és legalább egy UPC vezetékes – internet, telefon vagy kábeltelevízió – szolgáltatással is rendelkező ügyfelei. A szolgáltató természetesen azokra is gondolt, akik csak ezt követően válnak a Vodafone és a UPC közös ügyfelévé.

Tovább