Szűrés

A(z) Yettel kulcsszót tartalmazó cikkek

Több százan doboltak egyszerre a Yettel 5G hálózatán

2024. március 26. -

2024. március 26-án több százan doboltak egyszerre Magyarország különböző pontjain, hogy hazai ütősrekordot állítsanak fel. A kísérlet apropóját az adta, hogy 30 éve indította el a Yettel – akkor még Pannon GSM néven – kereskedelmi szolgáltatását, amit a rekordkísérletben résztvevők egy országon átívelő, a mobilhálózat által összekapcsolt közös zenéléssel ünnepeltek meg. A mobiltársaság törökbálinti székházában és az ország több pontjáról 5G-hálózaton kapcsolódtak a helyszínek, és így a résztvevők egy új, hivatalosan is regisztrált országos rekordot állítottak fel.

Kulcsszavak: 5G-hálózat, 5G, Yettel
Tovább

Kedvezményes e-könyv előfizetést kínál a Bookmate és a Yettel

2024. február 23. -

Az e-könyveket számos előnye miatt kedveli az olvasóközönség: praktikus hordozhatósága, rugalmassága és környezetbarát mivolta miatt világszerte egyre népszerűbb a formátum. Magyarországon a világ egyik legnagyobb e-könyv szolgáltatója, a Bookmate és a Yettel partnerségének eredményeként a digitális könyvmolyoknak már kedvezményesen is elérhető a Bookmate több millió kötetet tartalmazó e-könyv és hangoskönyv katalógusa, ami korlátok nélkül olvasható, hallgatható.

Tovább

94%-ban még mindig tévén nézik a tévéadást az emberek, de az élő közvetítésekre a mobil a nyerő

2024. február 17. -

A stabil, nagysebességű internet és a streamingszolgáltatók megjelenésével sokan a klasszikus, úgynevezett lineáris tévészolgáltatások alkonyát jósolták. A Yettel Magyarország egy évvel ezelőtt, február 14-én, kísérleti üzemmódban indította el a mára akár 98 csatornát kínáló tévészolgáltatását, majd rövidesen széles körben is elérhetővé tette azt. Egy év tapasztalatait összegezte a szolgáltató; a klasszikus TV él.

Kulcsszavak: Yettel, Yettel TV
Tovább

A Safer Internet Day alkalmából online vetélkedő és értékes nyeremények várják a fiatalokat

2024. február 1. -

2009 óta világszinten minden év februárjában tarják a Safer Internet Day-t, azaz a Biztonságosabb Internet Napját. Idén február 6-ra esik a világnap és ebben az időszakban több kezdeményezés is igyekszik felhívni a figyelmet arra, hogy bár az internet számos előnye fontos szerepet játszik a világ előremozdításában és a társadalmak fejlődésében, a nethasználatnak léteznek árnyoldalai, veszélyei, amikkel mindenkinek érdemes tisztában lennie és érdemes rá felkészülnie. 

Tovább