Szűrés

A(z) film kulcsszót tartalmazó cikkek

Világpremier érkezik az HBO GO-ra

2018. július 4. -

Július 11-én igazi világpremierként érkezik az HBO GO-ra a GYILKOS JÁTÉKOK, az 1988-as kultfilm sorozatadaptációja.

Tovább

Elindult a Paramount Channel nyári szabadtéri mozija Siófokon

2017. július 10. -

Lézeres akadálypályával és kötélen leereszkedős fotózással indult a Paramount Channel filmcsatorna nyári szabadtéri mozija Siófokon. A teltházas vetítésen izgalmas kütyükből, kettős ügynökökből és veszélyes robbanásokból sem volt hiány. Rékasi Károly is a csillagok alatt mozizott, ahol egy röpke pillanatig újra az általa szinkronizált Tom Cruise szerepébe bújt és a Mission: Impossible ominózus jelenetét reprodukálva ereszkedett le egy kötélen.

Tovább

Mely filmeket szeretik a legjobban a magyarok?

2017. február 24. -

A tavaly debütáló Kiflee filmértékelő applikáció immár iOS rendszeren is elérhető. Néhány hónap alatt 385.000 filmes szavazatot adtak le a rajongók, ez pedig az új platform belépésével ugrásszerűen fog tovább nőni. De vajon mely filmekre keresnek leginkább az emberek?

Tovább

Hatalmas kis hazugságok regisztráció nélkül az HBO GO-n

2017. február 21. -

Tegnap óta elérhető Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley 7 részes minisorozata,  a Hatalmas kis hazugságok (Big Little Lies), elindult Pete Holmes 8 részes sitcomja, a Megborulva (Crashing), illetve múlt hét óta látható Lena Dunham díjnyertes kultsorozozata, a Csajok (Girls) hatodik, egyben utolsó évada. Mától kezdve az első epizódok regisztráció nélkül megtekinthetőek az HBO GO-n!

Kulcsszavak: szórakozás, film, HBO GO
Tovább