Szűrés

A(z) garancia kulcsszót tartalmazó cikkek

Itt vannak a Kazam mobilok – ingyenes kijelző csere törés esetén

2013. november 6. -

A HTC volt vezetői által útjára indított Kazam bemutatta első okostelefonjait. Hét készülékről van szó, melyek mérsékelt árukkal próbálják felkelteni a vásárlók érdeklődését, de további vonzó tulajdonságuk, hogy kijelzőjüket sérülés esetén díjmentesen cseréli a gyártó.

Tovább

Gyorsan merülnek a hibás iPhone 5S modellek

2013. október 30. -

Az Apple is megerősítette, hogy gyártási hiba áll a probléma hátterében, ami miatt egyes iPhone 5S készülékek akkumulátora sokkal gyorsabban merül a normálisnál.

Tovább

Élethosszig tartó garanciát vállal vezeték nélküli termékeire a ZyXEL

2013. szeptember 13. -

Számos megoldására élethosszig tartó garanciát vállal a ZyXEL a jövőben, vagyis olyan termékeket is megjavít, vagy kicserél a gyártó, amelyeket már nem lehet majd kapni a piacon. A cél növelni a vásárlók és a viszonteladók ZyXEL eszközökbe fektetett bizalmát. A jótállás valamennyi switchre, az összes BWLAN kontrollerre, egyes Access Pointokra, ventillátorokra, de az üzleti termékek széles skálájára is vonatkozik.

Kulcsszavak: wireless, garancia, ZyXEL
Tovább

Mégsem vízálló a Galaxy S4 Active?

2013. július 30. -

Az amerikai AT&T egyik alkalmazottja arra hívta fel a figyelmet, hogy a Samsung idei csúcsmodelljének strapabíró kiadása mégsem annyira ellenálló, mint azt várnánk, ráadásul a készülék beázásával a garancia is elúszik.

Tovább