Szűrés

A(z) hardver kulcsszót tartalmazó cikkek

Új ATX 3.0 tápegység a következő generációs belépő szintű GPU-khoz

2023. augusztus 28. -

A Thermaltake, a prémium toronyházak, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bemutatta a Smart BM3 Bronze sorozatot – egy ATX 3.0-ás tápegységet a Thermaltake népszerű Smart Bronze termékcsaládjából. 

Tovább

Kiderült, min szeretnek játszani a magyarok

2023. június 20. -

Bár Magyarország nem szerepel a világ vezető játékpiacai között, a videojátékok hazánkban is egyre népszerűbbek: 2021-ben közel 90 millió eurós árbevételt ért el a piac. Egy játékosok körében végzett felmérés szerint a magyarok 79 százaléka PC-n szeret játszani, 23 százalékuk okostelefonon, míg a megkérdezettek további 21 százaléka játékkonzolon. 

Tovább

Windows 11 kisokos

2021. november 15. -

A Microsoft legújabb operációs rendszerének, a Windows 11-nek a bevezetése a fejlett funkciók és a konszolidációs képességek miatt számos lehetséges előnnyel jár a számítógép tulajdonosok számára, és zökkenőmentesebb, illetve biztonságosabb felhasználói élményt ígér. 

Tovább

A monitorok formatervezésének evolúciója

2017. június 1. -

Ki emlékeszik már a régi jó bézs színű és ormótlan formájú CRT (katódsugárcsöves) monitorokra? A szinte havonta piacra kerülő új monitor innovációk korszakában könnyű elfelejteni milyen sokat fejlődött ez a termék amióta megalkották az első képernyőket. 

Kulcsszavak: hardver, monitor, AOC
Tovább