Szűrés

A(z) kibertámadás kulcsszót tartalmazó cikkek

A Google Playen, a YouTube-on és az iTuneson is elérhető a Sony vitatott filmje

2014. december 30. -

A Sony vitatott filmje, a The Interview már elérhető a Google Play áruházban és a YouTube Movies tartalmai között. Sőt, végül az Apple iss beadta a derekát.

Tovább

Kaspersky Lab Fake ID Scanner: ingyenes alkalmazás androidosoknak

2014. augusztus 18. -

A Kaspersky Lab kiadott egy ingyenes mobilalkalmazást Androidra, a Kaspersky Fake ID Scannert, amely átvizsgálja az okostelefonokat és tableteket sérülékenységek után kutatva.

Tovább

Négy tanács a kibertámadások elleni védekezéshez

2014. augusztus 5. -

Idén már az egyik legnagyobb online piactér, az eBay is elszenvedett kibertámadást, néhány hónapja pedig a Feedly RSS-olvasó szolgáltatásai váltak napokig elérhetetlenné a zsaroló hackerek tevékenysége miatt. A tapasztalatok azt mutatják, hogy már a kis- és középvállalatok sincsenek biztonságban, ezért minden olyan szervezetnek érdemes elgondolkodnia a kibertámadások elleni védelmen, amely bizalmas adatokkal dolgozik vagy kulcsfontosságú tevékenységet végez.

Tovább

Új HP termékek a jobb adatbiztonságért

2013. szeptember 18. -

A HP ma bemutatott, új termékeivel és szolgáltatásaival a vállalatok megzavarhatják a támadóik tevékenységét, kézben tarthatják a kockázatokat, illetve biztonsági képességeik kibővítésével hatásosabban léphetnek fel az erősödő fenyegetésekkel szemben. 

Tovább