Szűrés

A(z) közlekedés kulcsszót tartalmazó cikkek

Nők a volán mögött: vakációra hangolva

2017. június 28. -

Csajos hétvége, meghitt romantikázás vagy mozgalmas családi vakáció? Nem muszáj a férfiakra bíznunk a vezetést, ha autóval indulunk útnak. Mi kell a gondtalan utazáshoz? Alapos felkészülés és néhány okoseszköz, amivel még könnyebbé és biztonságosabbá tesszük a többórás vezetést. A Mio legújabb, csúcskategóriás autós kamerái hasznos társaink lesznek a volán mögött. Kezdődhet a pihentető nyár!

Tovább

A jövő már a budapesti sarkon parkol

2016. december 15. -

Alig egy hete indult el Budapesten az a hazai startup amelyik 45 elektromos autót bocsát azok rendelkezésre, akik reális alternatívát keresnek a nehézkes belvárosi tömegközlekedésre vagy nem akarnak drága pénzen saját gépjárművet fenntartani – ráadásul mindezt technikailag feljett, trendi, fiatalos és környezettudatos módon. Hogyan van „összerakva” egy GreenGo autó? Mi az a hat legfontosabb technikai megoldás a szolgáltatás mögött, ami a precíz és pontos kiszolgálást segíti?

Tovább

Jobban megérheti a hordozható, mint az autóba épített navigáció

2016. november 6. -

Kihúzhatja kiadási listájáról a térképfrissítések költségét, aki átgondoltan vásárol navigációs rendszert. A Mio hordozható GPS-einek előnye, hogy térképeik korlátlan ideig évente négyszer ingyenesen frissülnek, és az IQ Routes adatbázisnak köszönhetően több millió felhasználó információi alapján találják meg a leggyorsabb útvonalat.

Tovább

Egy hónap alatt népszerű lett a Taxify Budapesten

2016. október 21. -

Sikeresen zárta a Taxify a szeptemberi tesztüzemet, így a jövőben tovább kívánja növelni részesedését a hazai személyszállítási piacon.

Tovább