Szűrés

A(z) mp3 kulcsszót tartalmazó cikkek

Sharp GX-M10 Boombox: komoly basszus, cool dizájn, legmodernebb technológia

2012. szeptember 3. -

A Sharp visszahozza a nyolcvanas évek életérzését a GX-M10 Boombox segítségével és egyesíti a kultikus koncepciót az innovatív dizájnnal és a legmodernebb audiotechnológiákkal, beleértve iPod/iPhone4 dokkolót, egy USB portot, mikrofon-, és gitárbemenetet és egy erős, 100 wattos basszust. Mindeközben az új Sharp retro Boombox strapabíró kialakítású és hordozható. Ezek az összetevők teszik kötelező vétellé a GX-M10-et minden városi zene-, és táncrajongó számára.

Tovább

Vízálló UWater G4 mp3-lejátszók a Fitness Technologies-tól

2012. január 17. -

A világ legkisebb vízálló audio-eszközeiként kerültek bemutatásra a Fitness Technologies újdonságai. A UWater G4 egy egyszerű mp3 lejátszó, a UWater G4X Chrome egy szupertartós, elegáns mp3-lejátszó, a UWater K7 esetében pedig egy FM rádióról beszélhetünk.

Kulcsszavak: zene, rádió, lejátszó, mp3
Tovább

Miniatűr csecsebecse zenehallgatáshoz – Kube2

2011. december 25. -

Az apró, kocka formájú kütyü egyrészt jól néz ki, másrészt nagyon praktikus, hiszen az egyik legkisebb érintés által vezérelhető mp3 lejátszó a világon.

 

Tovább

iPod Nano Motorola módra? – MotoACTV

2011. október 20. -

A Motorola tegnapi rendezvényén a Droid RAZR mellett bemutatásra került a gyártó Android alapú zenelejátszós fitnesz karórája, mely kialakítását tekintve igencsak hajaz az Apple iPod Nanóra.

 

Tovább