Szűrés

A(z) program kulcsszót tartalmazó cikkek

Még idén érkezik az Office 2016

2015. január 28. -

Múlt hét szerdán mutatta be a Microsoft a legújabb Windows 10 operációs rendszer funkcióit és hozzá tervezett megoldásokat, ám a legújabb Office-ról még nem árultak el túl sokat. Inkább a mobilverzióra fókuszáltak, hiszen az asztali verzió még további fejlesztésekre szorul. Ha minden jól megy, a programcsomag az idei év második felében érkezik.

Tovább

Továbbfejlesztették a Click 4 Skill nyelvoktató programot

2014. december 23. -

Egy évvel ezelőtt mutatták be a Click 4 Skill nyelvoktató programot. Egy évnyi fejlesztés és tesztelés után pedig elérhetővé vált a program a 2.0-ás változata, mely számos felhasználó barát változást hozott. Az új verzió mellett megjelent a program német nyelvű változata, a Click Német is.

Tovább

Sickweather: a hipochonderek appja

2014. május 2. -

Új egészségügyi mobilalkalmazás jelent meg, mely az eddigiektől eltérően nem abban segyt, hogy feltérképezzünk egy-egy betegséget, hanem segít elkerülni őket.

Tovább

Lendületet kaphat az e-könyv Magyarországon

2014. április 28. -

Miközben egyre kevesebben és egyre kevesebbet olvasnak könyvet, a digitális világban soha nem látott mértékben nő a szöveges tartalomfogyasztás. Ezt az ellentmondást az e-könyvpiac oldhatja fel, amely előtt szakemberek szerint komoly jövő áll.

Tovább