Szűrés

A(z) security kulcsszót tartalmazó cikkek

Megkezdődik a Velotrack M2M kerékpár sorozatgyártása

2015. október 21. -

Nemsokára megkezdődik a Vodafone M2M technológiájára épülő Velotrack biztonsági rendszerrel szerelt kerékpárok sorozatgyártása. A hozzá tartozó app révén a felhasználó láthatja a statisztikákat a megtett útjairól, de jogosultság ellenében akár családtagjai, ismerősei útvonalait és tartózkodási helyüket is.

Tovább

Hackelők miatt módosítja algoritmusát a Google

2015. október 9. -

Algoritmusmódosítások sorozatát jelentette be a keresőóriás, melynek célja, hogy fellépjen a webet elöntő feltört weboldalak és a spam ellen.

Tovább

Felix Lindner az idei Hacktivity keynote speakere

2015. szeptember 11. -

Immáron 12. alkalommal, október 9-10. között lesz ismét Hacktivity, Kelet-Közép-Európa független IT Biztonsági Fesztiválja. A két napos eseményen számos hacker, szakember lesz jelen összesen tíz ország képviseletében, valamint érdekes programok, ütős előadások várják a résztvevőket.

Tovább

SonicWALL TZ vezeték nélküli tűzfal termékcsaládot mutatott be a Dell

2015. augusztus 26. -

A Dell bejelentette a Dell SonicWALL TZ vezeték nélküli tűzfal termékcsaládját. A vállalat vezeték nélküli hálózatbiztonsági megoldásai a nagy teljesítményű 802.11ac vezeték nélküli technológiát ötvözik az új generációs vezeték nélküli TZ sorozatba tartozó tűzfalakkal.

Kulcsszavak: security, tűzfal, Dell
Tovább