Szűrés

A(z) toronyház kulcsszót tartalmazó cikkek

A Thermaltake bemutatja az új TOUGHFAN 12/14 Pro PC-ventilátort

2023. szeptember 12. -

A Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bemutatta a TOUGHFAN 12/14 Pro PC-ventilátort, a TOUGHFAN sorozat csúcskategóriás modelljét, amely erősebb légáramlást és statikus nyomást biztosít. A TOUGHFAN Pro speciálisan tervezett ventilátorlapátokkal szerelték fel a páratlan teljesítmény érdekében. Ezen kívül ez a ventilátor szűkített csúcsponttávolságú kialakítással és továbbfejlesztett szerkezettel csökkenti a légáramlás szivárgását és felerősíti a beáramló levegőt.

Tovább

Már megvásárolható a Thermaltake CTE T500 teljes méretű toronyházsorozat

2023. július 22. -

A Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette a CTE T500 TG ARGB és a CTE T500 Air Full teljes méretű toronyházak megjelenését fekete és hófehér változatokban egyaránt. 

Kulcsszavak: Thermaltake, toronyház
Tovább

Már megvásárolható a Thermaltake Ceres 300 TG ARGB közepes toronyház

2023. július 10. -

A Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette a Ceres 300 TG ARGB Black és Ceres 300 TG ARGB Snow, a Ceres termékcsalád legújabb ATX toronyházának megjelenését. Ezek a toronyházak a Ceres sorozat perforált paneljeit alkalmazzák, a Ceres 300 paneljeinek felülete pedig több mint 55%-ban perforált az optimális hűtés érdekében. Ezenkívül a Ceres 300 elöl akár egy 360/280 mm-es, felül pedig egy 280 mm-es AIO-radiátort képes támogatni. Ráadásul a toronyházakban három előtelepített CT140 PC-ventilátor található elöl és hátul is, hogy ezzel is támogassák a Ceres 300 kiemelkedő hűtési potenciálját.

Kulcsszavak: toronyház, Thermaltake
Tovább

Kicsi, mégis tágas

2023. június 26. -

A Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bemutatta a The Tower 200 Mini toronyházat, egy exkluzív mini-ITX házat, amely egy 4090-es grafikus kártyát és egy 280 mm-es AIO-radiátort is képes befogadni. 

Kulcsszavak: toronyház, Thermaltake
Tovább