Szűrés

A(z) webOS kulcsszót tartalmazó cikkek

Jövőre érkezik az LG webOS platformjának új verziója

2015. december 24. -

Az LG a 2016-os Las Vegas-i CES kiállításon mutatja be legújabb okostévé felhozatalát az új webOS 3.0 okostévé-platformmal együtt. A webOS 3.0 platformon a korábbi verziókból ismert fontos funkciók megtalálhatók, kiegészülve új fejlesztésekkel.

Tovább

Ingyenes frissítés az LG minden webOS 1.0 alapú okostévéjére

2015. szeptember 3. -

Az LG minden webOS 1.0 rendszerű televízióra ingyenes frissítést kínál. A készülékek a megújult,  webOS 2.0 frissített operációs rendszert kapják meg fedélzetükre, amely kibővített funkciókkal áll a felhasználók rendelkezésére.

Tovább

WebOS rendszerrel jönnek az LG új Smart TV-i

2014. január 10. -

Az LG a CES 2014 során mutatta be a nagyközönségnek legújabb Smart TV platformját. A cég tavaly márciusban vásárolta meg a Hewlett-Packardtól a webOS platformot és ezt alapul véve fejlesztette ki az új Smart felületét. A fejlesztések eredményeképp egy kényelmes és egyszerűen használható, felhasználóbarát Smart TV kezelőfelület született, melyre ráadásul rendkívül egyszerűen fejleszthetők alkalmazások.

Tovább

Minden platformon hódíthat a finnek új térképe: Nokia HERE

2012. november 14. -

A Nokia leleplezte a HERE szolgáltatást, melyet egy komplex, több térképes funkciót magába foglaló csomagként kell elképzelnünk, ami MeeGo, webOS, BlackBerry 7 és iOS mellett Firefox OS és Android platformon is használható.

Tovább