Szűrés

A(z) webOS kulcsszót tartalmazó cikkek

Az LG korábbi tévékészülékein is elérhetővé teszi legújabb webOS platformját

2024. január 4. -

Az LG Electronics (LG) bejelentette, hogy korábbi kiadású LG okostévéken is elérhetővé teszi legújabb webOS rendszerét*, így azok a hálózatba kapcsolt otthoni eszközök központjaként működhetnek majd.

Tovább

Gazdagabb szórakozási lehetőség LG okostévéken

2021. december 6. -

Tovább bővül az LG webOS platform által kínált otthoni szórakozási lehetőségek köre: már az Apple Music zenestreaming-szolgáltatás is elérhető az LG Electronics (LG) okostelevízióin.

Tovább

A Pro:Centric Direct 3.0 forradalmi megoldásokat kínál a szállodáknak

2019. július 9. -

Az LG bemutatta megbízható, hotelek számára kifejlesztett televíziós menedzsmentplatformjának új verzióját: a Pro:Centric Direct 3.0 a korábbi rendszer sikeres funkcióira épít, miközben a mindennapi szállodairányítást forradalmasító, új megoldásokat kínál. A hotel televízióira épülő platformmal a szállodavezetők megkönnyíthetik a vendégekkel való kommunikációt, hiszen az eszközök távoli irányításával a látogatók személyre szabott információkat kaphatnak, valamint a készülékeken keresztül kommunikálhatnak a recepcióval.

Tovább

Okosotthon-menedzsment funkcióval érkeznek az LG új okostévéi

2015. december 29. -

Az LG 2016-os okostévéi egy sor okosotthon-menedzsment funkciót kínálnak. A webOS 3.0 operációs rendszerrel érkező televíziók segítségével lehet irányítani több okoskészüléket is.

Tovább