Szűrés

A(z) teszt kulcsszót tartalmazó cikkek

Ilyen képeket lő a Lumia 1020

2013. július 17. -

A finn gyártó megosztott néhány fotót hivatalos blogján a nagyközönséggel, hogy szemléltesse, milyen remek minőségben örökíthetők meg a pillanatok a nemrég bemutatott Lumia 1020 készülékkel.

Tovább

Nikon CoolPix A teszt – Rejtőzködő profiknak

2013. június 27. -

Miközben egyesek a kompakt fényképezőgépek halálát vetítik elő az egyre több megapixelt fotózó okostelefonok mellett, a nagy gyártók a középkategóriás point & shoot modellek mellett prémium kompaktokat is a piacra dobnak. De miért érné meg bárkinek is kiadni 300 ezer forintot egy kompakt gépre? Tesztünkből kiderül!

Tovább

Nokia Lumia 620 teszt

2013. június 18. -

Górcső alá vettük a Nokia Lumia 620 készüléket. Emberünk kétes érzelmekkel állt hozzá a készülékhez, egyrészt nyitott volt a Windows Phone operációs rendszer felé, melyből a 8-as változattal rendelkezik a telefon, másrészt tartott is tőle. Kíváncsi volt a Nokia Lumia sorozatára elsősorban a korábbi készülékek dizájnja miatt, a 620 viszont kilóg ebből a sorból. A teszt végeredménye, hogy megállapítást nyert, a Lumia 620 egy jó telefon, a Nokia jó telefongyártó, a Windows Phone 8 pedig egy nagy lehetőség előtt álló operációs rendszer.

Tovább

Galaxy Note 10.1 LTE teszt – kézírás LTE-vel

2013. június 5. -

A Galxy Note 10.1 első ránézésre nem sokban különbözik a Galaxy Tab 10.1 -től. Az elnevezésben található 4 betűn túl az a differencia, hogy az utóbbihoz egy tollat is adnak, illetve támogatja az LTE szabványt, ami manapság a leggyorsabb mobilhálózati adatátviteli technológia. Nézzük, hogyan teljesít!

Tovább