Szűrés

A(z) teszt kulcsszót tartalmazó cikkek

Samsung Galaxy Note 2 teszt

2013. május 20. -

Nemrég kipróbáltuk a 2011-ben tesztelt Samsung Galaxy Note utódját a Samsung Galaxy Note 2-t. Gyakorlatilag hibátlan lett, az összes problémás dolgot kijavították a tervezők, amit az elsőnél elkövettek és brutálisan erős belsőt is kapott.

Tovább

Galaxy S 4 teszt – az év sztárja

2013. május 15. -

Megkaptuk egy hétre a Samsung idei zászlóshajóját, hogy megmondjuk róla a frankót. Nos, ha rövidek szeretnénk lenni, azt mondanánk, hogy a Galaxy S 4 egy jó telefon, ám ennél azért jóval árnyaltabb a helyzet. Az elődmodell külsejét idéző újdonság a legtöbb fronton hozza az elvártakat, de korántsem hibátlan.

Tovább

Fujitsu Esprimo X913-T teszt – Ideális munkagép

2013. május 8. -

Nálunk járt a Fujitsu tízujjas multitouch IPS érintőképernyővel felszerelt számítógépe, mely a kábelrengeteg nélkülözése mellett a gyors és csendes működésével teszi kényelmessé a munkavégzés minden percét.

Tovább

Sony Xperia V teszt

2013. április 29. -

Kipróbáltuk a Sony tavaly bemutatott, vízálló okostelefonját, az Android 4.1 Jelly Bean rendszerű Xperia V-t. A HD kijelzővel szerelt, felső-középkategóriás mobilt hazánkban nem egyszerű művelet beszerezni, de a VIP-Phone jóvoltából szert tehettünk egy példányra.

Tovább