Szűrés

A(z) akció kulcsszót tartalmazó cikkek

Dupla Hipernettel készül karácsonyra a Telenor

2014. november 14. -

Az év vége értékesítési szempontból kiemelt időszak a mobilszolgáltatók számára is, hiszen a régóta vágyott technikai eszközöket sokan karácsonyra vásárolják meg. A Telenor az ünnepekre megduplázott Hipernet csomagokkal, számos prémium okostelefon-ajánlattal, valamint az iPhone 6-tal készül.

Tovább

Black Friday Magyarországon: hatalmas akciók csak 24 órán át

2014. november 13. -

A 2013-as 2,5% után idén becslések szerint mintegy 3-4% lehet az online kereskedelem részesedése a teljes kiskereskedelmi forgalomban. Habár a növekedés mértéke jelentős, még mindig nagyon elmarad a fejlett nyugat-európai piacok eredményétől. Az online vásárlás népszerűsítése érdekében Magyarországon először az Extreme Digital vezeti be a tengerentúlon már ismert és nagy sikert aratott Black Friday napot.

Tovább

Ajándék 4K filmek a Sony 4K Ultra HD TV készülékek mellé

2014. november 7. -

Ha most vásárolsz televíziókészüléket a promócióban résztvevő 2014-es Sony BRAVIA 4K Ultra HD modellek közül, öt 4K filmet kapsz ajándékba. Tíz hollywoodi kasszasiker közül választhatsz ki az öt kedvencet, amelyeket lenyűgöző 4K felbontásban nézhetsz meg otthonodban.

Tovább

Ingyen nézhetjük a Foci VB hátralévő meccseit a MyTV-n

2014. július 4. -

Háromszorosára nőtt a Telenor televíziós műsorszolgáltatásának népszerűsége a foci VB hatására. A propelleres szolgáltató ennek örömére ingyenessé tette a Telenor MyTV belföldi adatforgalmát a foci VB végéig.

Tovább