Szűrés

A(z) fülhallgató kulcsszót tartalmazó cikkek

A Samsung Galaxy Tab S9 FE és a Galaxy Buds FE még több felhasználónak nyújt kiemelkedő funkciókat

2023. október 4. -

A Samsung az új, Galaxy Tab S9 FE és Galaxy Buds FE készülékekkel bővíti a Samsung Galaxy ökoszisztéma FE sorozatát. Az ikonikus és tartós kialakításukról, élvonalbeli kamerafunkcióikról és hangminőségükről, erős teljesítményükről ismert készülékek az FE széria történetének legnagyszerűbb felhasználói élményét hozzák el. Az új FE eszközök kiváló lehetőséget teremtenek mindazoknak, akik közelebbről is megismerkednének a Galaxy-család csúcskészülékeivel.

Tovább

Új fülhallgatót és fejhallgatót jelentett be a Sony

2023. április 7. -

A Sony bemutatta az új, vezeték nélküli, zajszűrős WF-C700N fülhallgatót, amely még egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi a zenelejátszást.
A Sony emellett bejelentette a WH-1000XM5 Midnight Blue, vagyis éjkék változatát is, így a kritikusok által elismert fejhallgató már egy új, stílusos színben is elérhető.
Tovább

Zászlóshajó okostelefonok, prémium notebook a Huawei új termékei között

2023. március 23. -

Számos új csúcskategóriás terméket mutatott be a Huawei március 23-án Kínában. Az innovatív eszközök között szerepel a HUAWEI P60 Pro és a HUAWEI Mate X3 zászlóshajó okostelefon, a HUAWEI MateBook X Pro notebook, a HUAWEI WATCH Ultimate okosóra és a HUAWEI FreeBuds 5 vezeték nélküli fülhallgató. Az új termékek hamarosan Európában is elérhetőek lesznek, a bemutatót május 9-én, Münchenben tartja a gyártó.

Tovább

A Xiaomi legújabb termékei újradefiniálják a szórakozást és az okos mindennapokat

2023. február 27. -

A Xiaomi nemzetközi termékbejelentő eseményén, Barcelonában mutatta be legújabb AIoT-termékeit. Az innovatív termékcsalád három tagja, a Xiaomi Buds 4 Pro, a Xiaomi Watch S1 Pro, és a Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra az élményteli szórakoztatás forradalmasítását ígéri. Kivételes termékeivel zökkenőmentes, magával ragadó élményt biztosítva a Xiaomi új szintre emeli az emberek technológiával való kapcsolatát szerte a világon.

Tovább