Szűrés

A(z) luxus kulcsszót tartalmazó cikkek

Új luxustelefon a láthatáron

2014. október 14. -

A Vertu és a Bentley már korábban összefogott, hogy közösen egy új luxustelefont alkossanak meg. Ha minden igaz, hónap közepén már érkezik is az újdonság.

Tovább

Élőfotókon az aranykeretes BlackBerry Passport

2014. október 7. -

A hatalmas kijelzőjével, friss BB10 rendszerével és hibrid QWERTY gombsorával hódító BlackBerry Passportot eddig csak fekete és fehér változatban láthattuk. Most azonban felbukkant néhány élőfotó a nemrég piacra dobott csúcsmobil arany kerettel szerelt, luxus kiadásáról.

Tovább

Vertu Aster – az eddigi legjobb luxusmobil

2014. október 6. -

A Vertu bemutatta legújabb okostelefonját, az Astert. A prémium anyagokból összerakott luxusmodell kategóriájának első gyöngyszeme, amely technikai fronton is magas színvonalat képvisel, hiszen olyan komponensek bújnak meg benne, mint a négymagos Snapdragon 801 processzor, a 13 megapixeles kamera, vagy a 4,7 hüvelykes Full HD kijelző.

Tovább

Bemutatkozott a Porsche Design P’9983

2014. szeptember 18. -

A BlackBerry és a Porsche Design bemutatták együttműködésüknek legújabb gyümölcsét a P’9983 luxusmobil képében. Az újdonság lényegében egy jó drága, átszabott dizájnnal és prémium anyagokkal bevont BlackBerry Q10, ami gyors rendszerének köszönhetően porosodó hardvere ellenére is megállja a helyét napjaink nagyágyúi között.

Tovább