Szűrés

A(z) telefon kulcsszót tartalmazó cikkek

25 év után visszatér az Ikon

2024. május 8. -

25 évvel az eredeti megjelenése után a Human Mobile Devices (HMD) idén újra elhozza a legendás Nokia 3210-et – most megújult, izgalmas "Y2K" arany, tengerkék és sötétszürke színekben. A cél pedig ezúttal sem más, mint összekötni az embereket – csakhogy ezúttal a képernyőtől való elszakítással.

Tovább

Digitális kikapcsolódás – ezt tedd zsebre

2024. május 1. -

Ínycsiklandó tech csemegével készült a Human Mobile Devices (HMD), a ​ vállalat ugyanis épp most mutatta be legújabb kreációját, egy különleges klasszikus telefonokból álló válogatást a Nokia 215 4G, a Nokia 225 4G és a Nokia 235 4G készülékekből. A három kis nyomógombos csoda a szivárvány színeiben érkezik, 23 990 Ft fogyasztó árról indulva.

Tovább

Pörgesd fel az életed a Heineken, a HMD és a Bodega új "unalmas" telefonjával

2024. április 18. -

A Heineken a street kultúra ízlésformálójával, a Bodegával együttműködve bemutatta a Human Mobile Devices (HMD) által gyártott "The Boring Phone" készüléket.

Kulcsszavak: HMD, Heineken, Bodega, telefon
Tovább

Telekommunikációs cég a használt készülékek piacán

2023. október 2. -

Október 2-től A+ prémium minősítésű felújított készülékek vásárolhatók a Telekomtól. A vállalat ezzel is szeretné azt támogatni, hogy a digitális világ tüneményeihez való hozzáférés még szélesebb kör számára legyen elérhető.

Kulcsszavak: telefon, Magyar Telekom
Tovább