Szűrés

A(z) megosztás kulcsszót tartalmazó cikkek

Asha 205 és Asha 206 - Nokia újdonságok Slam szolgáltatással

2012. november 26. -

A Nokia két új modellel gazdagította Asha készülékcsaládját, melyek a nagyszerű internetezés élményét kínálják elérhető áron. A Nokia Asha 205 és Asha 206 készülékek az elsők, melyek a különleges Slam szolgáltatással is rendelkeznek. A Slam lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy multimédia tartalmaikat, így fotókat és videókat osszanak meg a közelben lévő barátaikkal szinte azonnal.

Tovább

Érintőképernyős MIFI a Novatel gyártósoráról

2012. október 1. -
Az amerikai AT&T szolgáltatónál már kapható a Novatel LTE internetmegosztó kütyüje, melyet egy 2,8 hüvelykes érintőképernyővel is felvérteztek a használat megkönnyítése érdekében.
Tovább

Kingston Wi-Drive - Már androidos változatban is

2012. május 10. -

A Kingston Technology bejelentette böngészőtámogatást kínáló frissítését a Kingston Wi-Drive-hoz. A frissítésnek köszönhetően a karcsú, kellemes megjelenésű eszköz az iOS rendszerű kütyük mellett már az Android alapú masinák számára is funkcionális hordozható tárhelyet és egyszerű fájlmegosztást kínál.

Tovább

Megosztható lesz az internet a Nokia Lumia mobilokkal?

2012. április 24. -

Igen. A Windows Phone Tango Refresh elhozza majd a finn gyártó masináira az internet megosztás funkciót, sőt néhány hasznos, előtelepített szoftvert is tartalmaz a frissítés.

Tovább